torsdag den 3. april 2014

Before i die

Lidt efter at jeg startede bloggen lavede jeg et indlæg angående nogle ting jeg gerne ville før jeg dør, og når jeg nu kigger tilbage på det indlæg kan jeg godt se at der er mange ting der har ændret sig. Selvfølgelig er der mange flere ting end hvad jeg skriver i dette indlæg jeg gerne vil prøve og heldigvis har jeg også meget tid, men de her er bare nogle der lige poppede op i hovedet imens jeg skrev, hope you like!:)


At bestige eller løbe på bjergene omkring Hollywood skiltet ville være fantastisk, mest bare på grund af den smukke udsigt!
At løbe en color run ville virkelig også være fedt. Konceptet er et 5 km. langt løb hvor det ikke gælder om at komme først men bare at have det sjovt. undervejs kommer man igennem forskellige pulverfarver så du til sidst ligner en levende regnbue(eller noget) Løbet kommer til København og Herning til sommer, læs mere om det lige her hvis det skulle være noget for dig!

Jeg har mange idoler jeg gerne vil møde men 1D og Demi må nok være højest på listen:)


At ridde på elefanter virker bare som en helt igennem fantastisk oplevelse også selvom elefanter er ret farlige dyr(i hvert fald af hvad jeg har hørt fra animal planet, haha) er dette stadigvæk et punkt på listen.


Igen noget med dyr men delfiner virker altså bare som nogle helt igennem fantastiske dyr og i følge Ditte var det at svømme med delfiner(og jeg citere) så fedt!


At skydive. Jeg kommer sikkert til at bakke ud last minute men måske når jeg har samlet lidt mere mod kan jeg tænke det bedre igennem, haha.

Hvad syntes i om det her indlæg, en lille smule anderledes i know og hvad er øverst på jeres bucket/before i die liste?
knus 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top