søndag den 1. juni 2014

DyrehavsBakken


Hej piger!
først og fremmest undskylder jeg lige hurtigt at jeg har været en anelse sløv angående blogningen, jeg har bare virkelig nydt denne ekstra lange weekend. Kan slet ikke klare tanken om skole imorgen.. Her i torsdags var jeg på bakken fordi Fnuggi skulle på udstilling, eller noget i den stil haha. Det var virkelig hyggeligt, Ditte og jeg prøvede den gamle rutschebane 4 gange og vi fik selvfølgelig også et billede med hjem til samlingen. Vejret var dejlig varmt og vi spiste lækker frokost. Super god start på den længere weekend!
Nu er det så juni hvilket jeg syntes er så mærkeligt, maj susede forbi så hurtigt i år føler jeg!
Her til morges lavede jeg noget ret specielt som jeg har tænkt mig at dele med jer den kommende uge:) Hvordan går i ellers og har det? og hvad har i lavet denne weekend?
Nu vil jeg forberede lidt indlæg til den kommende uge, knus x

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top