søndag den 3. august 2014

CURRENT FAVES

Hej piger:)
Her for tiden går jeg og elsker lidt forskellige ting, dem tænkte jeg at jeg ville dele med jer idag.
Skriv meget gerne om i vil have flere af disse indlæg, ellers kan i nøjes med at klikke på mere af det knappen i bunden af indlægget:)
Knus x


Jeg har længe gået og kigget på rayban modellen 'Clubmaster' men har aldrig kunne få mig selv til ar købe dem da de er lidt for dyre til mit budget og jeg ville sikkert smadre dem 1 uge efter af have købt dem. Da jeg så disse "kopier" for en uge siden i Amager centret til sølle 79,- slog jeg til. Selvom de ikke er the real deal er jeg stadigvæk super glade for dem. 
Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der er hoppet med på bøllehat trenden, noget jeg også er sikker på er at halvdelen af jer er trætte af at høre om bøllehatte. Denne fandt jeg forleden mellem en masse andre gamle sager og så røg den ellers til vask med det samme. Der er intet mærke i men noget der til gengæld  er i er fleece så den bliver helt sikkert brugt meget mere til efterår.
Jeg er stor fan af John Green. Både manden ham selv og hans bøger. Jeg læste The fault in our stars sidste sommer så besluttede mig for at bestille Looking for Alaska og Paper towns hjem til denne sommer. Jeg er ikke nået så langt så jeg kan sige hvad den handler om eller hvem der vil kunne lide denne bog, men god er den altså!

Planlagt indlæg da jeg er på ferie, svarer tilbage på kommentarer når jeg er hjemme igen:)

1 kommentar :

Back to Top