fredag den 1. august 2014

Birthday wishes

Birthday wishes
-Planlagt indlæg da jeg er i London-
Sløret collage, once again don't know how to fix that- sorry:'(

Så ramte vi august måned hvilket betyder et par forskellige ting: Skolestart, sidste sommermåned og sidst men ikke mindst min fødselsdag. Jeg tænkte at jeg ville følge min tradition og vise jer nogle af mine ønsker som altid. I år ønsker jeg mig meget forskelligt: lidt beauty, en smule trænings hurlum hej, nogle bøger og lidt home decor. Nogle af de her ønsker er selvfølgelig ikke helt præcise som f.eks. pungen da den viste koster en million-milliard og er større end hvad jeg har i tankerne. Mine højeste ønsker må nok være de sorte Nike pro shorts og Naked 3 palletten- begge to ting jeg har nævnt og vist 5 trilliarder gange efterhånden.
Hvad syntes i om mine ønsker, og hvad har i på jeres egen wishlist?:)
kys x

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top