onsdag den 6. august 2014

I'm back

Jeg er nu tilbage fra en helt fantastisk tur til Paris og London, Eller jeg kom sådan set hjem sent søndag aften men dovenhed ramte min krop haha. Det var en virkelig sjov/god oplevelse, og fik prøvet så mange nye ting. Jeg var blandt andet oppe og flyve for første gange i 8-9 år og det var nu meget sjovt. Jeg har også været oppe i Eiffel tårnet, tog lidt selfies med Mona Lisa, kørt utrolig meget i metro- jeg fik også nydelsen af at blive klemt i en metrobillet checker dør(hvad hedder de tingester?!). London stod på rigtig mange shopping muligheder så der blev shoppet til. Jeg laver haul på min youtube kanal- hov what? youtube? yes yes.. Men tænker jeg stadigvæk viser nogle af mine køb her på bloggen. Jeg har også være en tur på Madame tussauds og mange mange andre ting. Jeg vil meget gerne vise masser af billeder fra turen men lige nu må vi nøjes med lidt billeder fra instagram. Håber i alle har nydt sommerferien som desværre for rigtig mange af os slutter i næste uge, snøft.
knus x

1 kommentar :

  1. Lyder rigtig dejligt! Begge byer er også fantastiske! :-) Kig gerne forbi min blog.

    Love Malene ♥
    Justadelprado.blogspot.com

    SvarSlet

Back to Top