tirsdag den 12. august 2014

Summer 2014Hej piger:)
Her får i lige et indlæg fyldt godt op med billeder der opsummere min sommerferie. Jeg har været i sommerhus på Falster med Ditte og hendes familie, været en tur til Paris og London, set den smukkeste solnedgang fra flyveren af, Fødselsdagshunden fik taget sig en dukkert- og mig med!, jeg har været sammen med pigerne efter ikke af have set dem i 6 uger og idag sluttede jeg ferien af med brunch med storebror og mor. Udover det havde jeg også fødselsdag i søndags hvor jeg var ude og bowle med pigerne og spiste middag på Bones med familien og Ditte. Alt i alt har det været en super god ferie fyldt med hygge, afslapning, sjov og gode oplevelser.
Nu starter skolen imorgen og jeg er slet ikke klar til at gå i krig med den nye reform!
knus x

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top