torsdag den 25. juni 2015

Wedding Season Coming Up
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Jeg er rimelig sikker på at bryllups sæsonen er lige rundt om hjørnet, hvis ikke den allerede er begyndt? Hvad ved jeg, jeg er ikke inviteret til nogle bryllupper i år og har faktisk kun været til to i hele mit liv. Og der var jeg 7 år gammel haha. Derfor er dette nok ikke det emne jeg har mest styr på men jeg har i hvertfald fundet nogle flotte kjoler som jeg synes kunne være meget gode at have på til et bryllup, eller en anden fin anledning for den sags skyld. Selv er jeg mest vild med nummer 2 og 4. Har i en favorit? og er i inviteret til nogle fornemme fester i år?

2 kommentarer :

 1. Hvor er de bare fine, er helt vild med de tre sidste:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig så flotte og formelle:)

   Slet

Back to Top