tirsdag den 2. juni 2015

May 2015 | Monthly Recap


I maj måned har jeg: Spist skyr en mandag morgen, Taget selfies på skolen, Fejret weekend med min mor og proteinpandekager, Været et smut forbi Strangas for at hente macaroons, Plukket blomster, Spist froyo med Sara i Tivoli, Været et smut i den gamle rutchebane, Gået med Rika der posere så fint foran en grøn bakke, Været syg og hygget med te og film, kigget tilbage på da Ditte og jeg mødte en mis, Været forbi Meyers Bageri på Amagerbrogade for at smage på deres hindbærsnitte som viste sig at være lidt for sød til mig, Nusset med min lille nye kusine, Holdt bålaften med Ditte og snobrød, Spist en stor skål frugt, Spist årets første is med far, taget selfies inden fætters nonfirmation.

Sikke en måned som var fyldt med en masse gode minder og billeder. Rigtig mange mad billeder denne gang men sådan er det, jeg elsker mad og syntes at det pynter meget fint på min insta profil haha. Nogle af de bedste stunder denne gang må helt klart være Tivoli tur med Sara, at møde min nye kusine, bålaften med Ditte og årets første is:) Hvad var jeres ynglings minder fra maj måned? Knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top