tirsdag den 23. juni 2015

One Direction CASA Arena 160615

Altså hvis bare den dreng kunne stå stille i 2 sekunder kunne det være at vi kunne få et bedre billede, okay Harry?

Det er i dag en uge siden jeg var til min tredje One direction koncert, helt vildt så hurtigt tiden går! Det var som altid en helt igennem fantastisk oplevelse som man ville ønske aldrig stoppede:) Desværre var vores pladser i år slet ikke lige så tæt på som sidste år (hvilket er grunden til at billederne ikke er de bedste), men eftersom at reglerne var specielle i år ang. med hvor høj og gammel man skulle være for at stå alene på plænen blev det altså til siddepladser i år. Jeg klager selvfølgelig ikke for bare det at have muligheden for at være til stede er skønt, og det var jo ike fordi det var dårlige pladser.. Eller der var lige hende der stod foran mig der var lidt højere end hvad jeg ønskede, men altså igen jeg klager ikke haha. Lyder vidst lidt for sarkastisk lige nu, det er ikke meningen;)

Sceneshowet var meget ala sidste år med konfetti, fyrværkeri og scenen der bliver løfter for enden af catwalken. Drengene var glade og fyldt med energi, dog frøs de fleste af dem da det blev lidt køligt senere på aftenen. Ditte og jeg stod også og havde lidt svært ved at holde varmen til sidst til trods for at vi hoppede og dansede. Alt i alt er jeg helt tilfreds med oplevelsen endu en gang, og jeg håber på at det er noget jeg kan få lov til at opleve en anden gang. Læs også om koncerten i 2013 her (advarsel, gammelt pinligt indlæg) og om koncerten i 2014 her. knus

4 kommentarer :

 1. Eeej, det gamle indlæg er sødt!
  --> "Eller 23 dage, men det er da bedre end 24 eller 100"

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja det er det vel, lyder ærlig talt lidt som noget jeg sagtens kunne finde på at sige i dag!:-D

   Slet
 2. Virkelig fedt! Var selv med til koncerten i Herning for nogle år tilbage, det var en fed oplevelse, selvom jeg i dag ikke er One Direction fan!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at du havde en god oplevelse:)

   Slet

Back to Top