torsdag den 13. august 2015

Berlin Pt. 2
Så blev det tid til anden og sidste runde af stemnings billeder fra Berlin af! Denne gang med en anelse mere fokus turist attraktioner, så altså Holocaust memorial, rigsdagsbygningen, berliner dom og tv tårnet. Jeg har stadigvæk et par berliner indlæg igen så vi er ikke helt færdige endu;) Hvilket billede kan i bedst lide? I kan forresten se første runde af billeder lige her.

Jeg har nu været tilbage i skolen i 2 dage, begge dage har været med hovedpine og træthed og det er jo meget typisk mig. Så det har ikke ligefrem været den letteste start på dette skoleår, også når man kigger på vores skema er der nogle lange og hårde dage hvor jeg nok ikke har overskud til det helt store når jeg kommer hjem, men jeg håber og tænker da at det selvfølgelig nok skal blive lettere med tiden. På den lyse side har vi i dag haft samfundsfag for første gang hvilket jeg havde glædet mig til da jeg føler det er noget jeg vil have nemt ved da det interesserer mig og jeg elsker at sige min egen mening, og jeg kan allerede nu sige at det er et fag jeg holder af! Er i kommet godt i gang med hvad end i skal? Eller har i også haft en lidt hård start? Jeg vil elske at høre om det! Hav en rigtig forsat god dag og uge folkens:)

4 kommentarer :

 1. Fantastiske billede! Elsker bare Berlin :)
  - mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og ja det er det virkeligt!

   Slet
 2. Sikke nogen super fine billeder:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Back to Top