tirsdag den 18. august 2015

Just Ordered From Asos

1 // 2 // 3 // 4
Asos er en hjemmeside alle kender, jeg har selv kendt til den i 2-3 år og har altid elsket de mange forskellige ting der var at finde. Dog har jeg aldrig bestilt noget derfra, hvorfor? spørg mig ikke jeg har ingen anelse! Men nu har de gang i et fantastisk udsalg så jeg synes at dette var et godt tidspunkt at klikke nogle ting hjem. De to øverste ting var ikke på tilbud, men blot nogle bluser jeg havde kigget på længe. Jeg er helt vild med blomster blusen og selvom den måske ikke ligefrem er særlig efterårs agtig kunne jeg altså ikke lade med at købe den! Baseball trøjen er også et ønske jeg har haft længe da jeg elsker det blandede sporty og afslappende look de giver. Kaki croptoppen var lidt et impulskøb men jeg tænker at hvis man styler den med et par jeans og en cardigan/blazer ting jeg har fra newyorker, så vil den være super sød. Og den sidste top er jo lige mig, striber og turtleneck. Også til det lette sum af - hold godt fast- 16,-(!!!!!) Jeg kunne slet ikke få armene ned haha. Skynd jer at køb den for den forsvinder nok hurtigt! Hvad synes i om mine køb? måske gav det lidt inspiration til jeres næste tøj køb? kram

2 kommentarer :

Back to Top