tirsdag den 4. august 2015

Blomster Top Ved Holocaust Memorial

Solbriller // Ukendt, lignende her // Top // Topshop // Shorts // H&M // Taske // H&M, lignende her // sandaler // Teva
Dette outift var jeg i ført tirsdag i Berlin. Vi brugte dagen på sightseeing og så både Brandenburger Tor, Holocaust Memorial, Rigsdagsbygningen, Check point Charlie og Ritter world. Jeg er helt vild med denne top (som jeg desværre ikke kan finde et link til), og jeg syntes at blonde detaljerne for neden er vildt sød. Mine sandaler er ikke noget vildt fashionable men de er super gode når man skal gå langt, og vi gik jo omkring de der 10 km. hver dag i Berlin så det fungerede super når nu det i min mening var alt for varmt til nike sko! Alt i alt er jeg meget glad for dette outfit:) Hvad synes i?

2 kommentarer :

 1. Oh honey, you're soo sweet and beautiful! Love you smile! :)
  i never been to that Holocaust Memorial side, but I think its really interesting. Been to Dachau several times, near munich.

  Greetings, Colli
  www.tobeyoutiful.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Aw thank you so much, that comment just made my day:)
   You should definitely go if you get the chance, and that sounds wonderfull!:)

   Slet

Back to Top