torsdag den 20. august 2015

Lidt Flere Facts

Jeg har for nogle uger siden fået en efterspørgsel på at lave et indlæg med nogle facts om mig selv, og jeg troede faktisk at det var noget jeg havde lavet mange gange men da jeg så gik under tagget kunne jeg se at jeg faktisk slet ikke havde lavet så mange! Så i dag får i endu en omgang helt og aldeles ubrugelige facts om mig. Let's go:

Mine snapchat historier er altid over 100 sekunder lange, og det er ikke kønne snaps skal det lige siges (den forbliver privat haha) Det første jeg lærte at sige som lille var 'a det?', altså som i 'hvad er det' Jeg spiser alt for meget pasta.. og ris.. og alle andre former for kulhydrater for den sags skyld Jeg bliver ofte rastløs hvis ikke jeg har noget at tage mig til Jeg har gået til ridning, dans og guitar Jeg er hverken A eller B menneske Jeg er det jeg kalder for en parkoman, det vil sige en der nok bestiller lidt for mange pakker.. Jeg er meget genert og fungerer ikke specielt godt i situationer hvor at jeg ikke kender nogle De eneste ting der kan kurere mig hvis jeg er i dårligt humør er træning, mørk chokolade og et afsnit friends, eller måske en hel sæson. Mit største pet-peeve er offentlige toilletter, hvor svært er det at tørre op efter sig?!

Så blev i lige lidt klogere på mig, håber jeg. Hvad er nogle interessante eller sjove facts om jer? Del gerne, jeg elsker at blive lidt klogere på andre folk hehe:) Rigtig god aften allesammen!

2 kommentarer :

 1. HAHA gode facts, min snapchat historie når altid at komme op over de 100 hverdag, ellers ligger den mellem 80 - 100! :D
  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er præcis det samme med mig! Godt du kunne lide dem:))

   Slet

Back to Top