lørdag den 12. marts 2016

Mine Konfirmations Ønsker

Konfirmations ønsker 2016

Så, nu synes jeg at det var på tide at jeg viste jer hvad der står min ønskeliste til min konfirmation. Smykker i guld, Daniel Wellington ur, et kamerastativ (i kobber!!!) som er mindre end det jeg har nu, en linse der slører baggrunden, royal copenhagen kopper, træningstøj, Rawbites (de er alt for dyre til at jeg selv gider at købe dem), en epilator, en toilettaske da den jeg har nu er både klam og 100 år gammel og til sidst men ikke mindst penge. Jeg ønsker mig også et par plakater fra Desenio, men dem var der ikke lige plads til;). 

Jeg havde meget svært ved at lave min ønskeliste da jeg ikke ville have en masse ligegyldige ting på den, jeg ville heller ikke have for lidt, der skulle være lidt til alle pris budget hvilket jeg klarede meget godt da størstedelen af tingene ligger under 1000,-. Alt i alt var der bare en masse rod, men jeg føler selv at jeg er kommet frem til nogle ok ønsker. Sådan er jeg jo, kan aldrig være ordentlig tilfreds med tingene. Jeg mangler stadig at komme på et ønske til en morgengave fra mine forældre, men tænker at jeg nok ender med at finde nogle rose gold smykker jeg kan have på, på dagen:)

Jeg har brugt denne lørdag på en dejlig løbe/gåtur på hele 6.6 km, det er altså pænt godt gået i betragtning af at jeg ikke har trænet den mindste smule siden i søndags! Herefter blev der slappet af med netflix og pasta og så tog jeg ellers bare ud i bilka (bananer til 1,- kun i dag). Hvordan har i brugt jeres dag i dag? kram.

2 kommentarer :

 1. Er vild med alle smykkerne, de er super fine!
  - Lækker collage :) Hav en dejlig søndag!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, så fine alle sammen:)
   Rigtig god weekend til dig!

   Slet

Back to Top