onsdag den 30. marts 2016

Coconut Goodies From Urtekram

Jeg er en glad Isa i dag, jeg har nemlig modtaget disse godter med posten! Jeg var heldig nok til at vinde Pia Storms giveaway forleden, og det hjalp virkelig på det uheld jeg begyndte at føle omkring mig. Jeg havde ingen ting vundet i et stykke tid, jeg smadre hele tiden alting og mit ansigt slår ud som en 16 årig teenagedrengs her for tiden. Men sådan går det vel bare engang imellem.

Denne pakke består af shampoo & balsam, leave-in conditioner, shower gel, body lotion, deo, håndsæbe samt håndcreme. Allesammen fra Urtekrams nyeste linje, kokos! Jeg indrømmer gerne at kokos ikke er min all time yndlings duft, men jeg tror dog at der intet problem bliver her. Og hvis jeg nu skulle blive træt af kokos duften så er det jo godt at jeg har en vaskeægte kokos-lover veninde som jeg kan forære lidt til. Jeg er allerede stor fan af deres nordic birch shampoo, balsam og deo, specielt fordi at produkterne både er veganske, økologiske og ikke testet på dyr! Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve alle disse produkter af:) Hvilke skønhedsprodukter er i ville med her fortiden?

4 kommentarer :

 1. Den pakke kunne jeg helt klart godt selv bruge! Hvor er du altså heldig søde :)
  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også meget heldig<3
   Rigtig god weekend til dig:)

   Slet
 2. I love to use natural coconut oil! This must be amazing!

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

  SvarSlet
  Svar
  1. I love using coconut oil in my hair when it's damp, makes my curls look a lot nicer! :-)

   Slet

Back to Top