mandag den 4. april 2016

Inspiration | 26 Jumpsuits Under 600,-

Jumpsuits on a budget, pt. 1

Jumpsuits on a budget, pt. 2
Så er der inspiration til alle buksedragts elskerne derude, for jeg har nemlig samlet en masse forskellige alle sammen til under 600,-, og faktisk koster de fleste omkring 2-300,- Win win! Jeg har endnu engang lavet den der fejl med at putte rigtig mange ting på den første collage og så mange færre ting på den anden, hvilket giver det her lidt rodede look, men sådan går det bare åbenbart når jeg laver collager haha. Jeg er specielt vild med den bordeaux med flæseærmer og den hvide/grå lige over tekstet i den anden collage og kunne sagtens finde på at klikke en af dem hjem.

Jeg har faktisk selv for nyligt købt nedenstående jumpsuit i H&M da jeg fandt den til sølle 80,- og jeg lige stod og manglede en til både sommer og nogle kommende fester. Til at starte med var jeg ikke helt sikker på det vilde mønster, men nu er jeg helt vild med den og kan bare slet ikke vente på at tøffe rundt i den på Bornholm til sommer. Iiiih hvor jeg glæder mig!Hvad siger i til den? Og har i en yndlings fra collagen? Nu vil jeg øve mig lidt på mit naturfags projekt, og derefter har jeg brug for at træne lidt kan jeg godt mærke- har endelig fået rystet den hovedpine af mig som jeg har haft siddende lige siden første lektion i morges. Kram.

2 kommentarer :

 1. Sikke en masse fine jumpsuits - er især vild med alle de sorte ;)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her, elsker hvordan de både kan dresses op og ned:)

   Slet

Back to Top