søndag den 24. april 2016

Interior Inspiration | Godt Med Grønt

Jeg synes helt klart at planter er noget af det der skaber allermest forårsstemning i et rum, derfor har jeg samlet lidt inspiration til alle jer derude som tænker på at få piftet lidt op derhjemme. Jeg drømmer selv om et åbent rum, med en stor grøn plante stående i hjørnet og et stort vindue der går fra gulv til loft der sørger for at der kommer godt med lys ind.

I dag har jeg en travl dag foran mig, vi får familien på besøg til brunch lige her om lidt og så skal jeg afsted til konfirmation allerede lidt i 13. Jeg får nok at se til! I må allesammen have en fantastisk søndag, knus:)

LÆS NU: Interior Inspiration #3 | Nice N' White

6 kommentarer :

 1. Virkelig flot collage! Det lyder som en travl men dejlig søndag du får :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det har været en super dejlig dag:)

   Slet
 2. super fed collage
  håber du har haft en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig fin collage, det er altid dejligt med grønt og sikke en travl søndag du havde :)

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak- helt enig! Jeg havde en skøn søndag(:

   Slet

Back to Top