tirsdag den 12. april 2016

NEW IN | Sneaks And More

Gina tricot top - 129,- // H&M Ringe - 39,- (lignende her, her & her) // H&M Sneaks - 249,-

Jeg var i fields forleden for at kigge på nogle ting og købe lidt jeg manglede til nogle kommende arrangementer, det blev til de tre ovenstående ting og noget konfirmations hurlumhej (kun 25 dage endnu, og jeg mangler stadigvæk meget). Jeg er specielt glad for toppen da jeg det sidste års tid har fået mig lidt af en obsession når det kommer til kaktusser, planter og generelt bare alt der er grønt og godt. Ringene er egentlig for små, men det var de eneste der var at finde så jeg bruger dem bare som midi-rings i stedet for, hvilket man jo sagtens kan uden problemer! Til sidst har vi sneakersne som ligner stive bowlingsko når man bare kigger på dem, men når de sidder på fødderne er der super lækre. De skal dog bare lige gås til da de føles lidt som stive bowlingsko, oh well.

Jeg håber at i har fået en god start på ugen, min har ikke været den bedste med både sygdom (som faktisk startede sidste mandag) og problematik men vi må se om det løser sig! Udover det så fylder min far år i dag, så tillykke til ham. Vi skulle have været ude på papirøen og spise men der er ikke åbent om tirsdagen så det har vi rykket til på torsdag. I må have en rigtig dejlig uge, kram.

4 kommentarer :

  1. Er vild med de sneakers, de er super fine!

    www.frederikkes.com

    SvarSlet
  2. Er godt nok vild med dine nye sneakers, de er wow! :)

    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet

Back to Top