lørdag den 2. april 2016

March 2016 | Monthly Recap

I marts måned har jeg: Spist en rigtig god burger på 42Raw, Fejret at bloggen fyldte 4 år med kage, Og giveaway, Været i biografen og set Allegiant med Ditte (kan anbefales), Været ude og "vinterbade", Været til påskefrokost, Throwback'et til Berlin, Spist sen morgenmad på feriens sidste dag, Cyklet hjem fra skole i vådt vejr, Modtaget en lækker pakke fyldt med urtekram produkter.

Marts var en meget dejlig måned, faktisk tror jeg at jeg vil gå så langt til at sige at marts nok har været min yndlingsmåned dette år so far. Jeg føler hele tiden at jeg har haft planer eller noget og se til og det sker ikke så ofte (hader at sidde stille). April bliver også meget rar, jeg skal have planlagt de sidste ting til min egen konfirmation, skal selv til 2, forårs vejret bliver bedre og bedre og jeg har også en tøseweekend sidst på måneden. Hygge i lange baner!

Hvordan gik jeres første april forresten? Blev i narret af nogle eller måske i selv fik lavet nogle gode aprilsnarre? Jeg lavede personligt selv en lille en på facebook der involverede mig, en cykelulykke og en skinne på benet. Jeg vil sige at den gik meget godt, flere faldt da for den haha. Jeg vil nu hoppe ud i badet, jeg skal bruge dagen på et eller andet rollespil af en art der har at gøre med konfirmationen, og i morgen skal Ditte og jeg lave vores fjernvarme projekt færdigt. Tør godt at sige at dette vist nok bliver den kedeligste weekend længe. Kram.

LÆS NU: RESTEN AF MINE MONTHLY RECAPS

2 kommentarer :

  1. Super fedt indlæg
    håber du har en super god dag :)

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    SvarSlet

Back to Top