tirsdag den 19. juli 2016

Ruffle Shirt & Lace Shorts

Shirt / H&M // Shorts / H&M // Sandals / H&M // Watch / Daniel Wellington // Ring / Spinning // Necklace / Hvisk //

Jeg griner lidt af mig selv imens jeg skriver dette indlæg, for nej jeg er ikke sponsoreret af H&M selvom man næsten skulle tro det haha. Det var bare ren og skær tilfælde at jeg lige endte op sådan fra skuldre til tå. alt tøjet er faktisk relativt nyt, specielt sandalerne har været et mareridt at få fat på. Ikke fordi der er noget specielt ved dem, jeg synes bare at de var meget fine og simple, men de har overhoved ikke været til at finde i min størrelse. I fredags smuttede jeg så en tur i Frederiksberg Centeret og der ramte jeg jackpotten, èt par tilbage og de var i min størrelse. Jeg jublede lidt for mig selv. Faktisk var det også min første gang i Frederiksberg Centeret, så det var ikke helt nemt at navigerer rundt alene. Jeg har dog en god sted sands og fandt alligevel hurtigt ud af det.

Og så lige til sidst for at snakke endnu mere, tænkte jeg at vi lige skulle gå igennem, hvad jeg gik igennem for at skyde de her outfit billeder. Vi startede på en lille sti hvor at jeg først havde udtænkt at det ville se godt ud, men tog vi billeder der fik jeg fuld sol på mig og der ville være nogle tyskere der tømte deres bil i baggrunden. Så vi gik videre, og med vi mener jeg mig og min professionelle outfit fotograf (aka min far). Jeg sagde vi kunne gå ned på en anden lille sti, for der ville være skygge og der kommer aldrig nogle mennesker. Først og fremmest var fik jeg solen lige i bærget og det duede ikke. Og sekundet vi stillede os for at prøve at komme i gang, ja så kom en Mercedes kørende. Og så kom der lige lidt mennesker, og så fungede lyset slet ikke.. Men vi prøvede alligevel og jeg synes at billederne blev ok.

Det er ikke altid nemt at være blogger, og det har jeg også tænkt på at lave et indlæg om i noget tid. I ved sådan noget lidt ala dette indlæg jeg lavede tilbage i november, bare med lidt komik indblandet. Lyder det sjovt? Jeg vil smutte, i må alle have jer en god dag, kram.


2 kommentarer :

 1. Er vild med de shorts, de er virkelig fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih, mange tak. Jeg synes også de er super flotte!

   Slet

Back to Top