mandag den 11. juli 2016

Birthday Outfit
Jumpsuit - Gina Tricot // Heels - Tamaris // Watch - Daniel Wellington

Hvis i følger med på instagram så har i måske allerede set ovenstående outfit, som jeg var iført lørdag aften til Magnus' 18 års fødselsdag. Hvis ikke får i det i hvertfald at se lige nu og her, og jeg skal lige love for at det har været en kamp at få de her billeder op til jer! Det stik jeg bruger til kameraet når jeg skal overføre billeder som er et meget specielt stik (med andre ord kan du altså ikke bare lige bruge et almindeligt usb kabel), det stik har nemlig været væk i et par dage. Hold nu fast hvor har jeg ledt og ledt og ledt, men så idag da jeg kom hjem fra Fields havde min søde rare far fundet det. Halvt tilfældigt og halvt fordi han rent faktisk ledte for mig, nøj hvor blev jeg glad. Tak for det far!

Alt ender godt herfra, og jeg ser nu frem til en uge med gode planer. Jeg har bl.a. veganske donuts og en tur på bakken i vente. Super hyggeligt. Jeg ønsker jeg alle en dejlig uge, og god aften derude! Kram

2 kommentarer :

  1. Super fedt outfit, er vild med det hele det er så fedt.
    Håber du har en skøn dag :)

    SvarSlet

Back to Top