tirsdag den 5. marts 2019

Mål & planer for marts

Må din marts måned blive lige så breezy som Elvis har det her

Marts måned er i min ånd en lidt "meh" måned, selvfølgelig er den hvad man gør den til, men jeg har bare ikke de bedste minder fra marts af. Hvem ved, måske i år bliver noget helt andet? Jeg har i hvertfald lagt mig nogle planer, som forhåbentlig kan gøre den kommende tid lidt mere til noget for mig. Lad os kigge på det.

Spise årets første is
Denne er jeg faktisk ikke helt sikker om jeg måske allerede klarede i februar, da Nanna og jeg var forbi det nyåbnede Sunday Munday i København. Her delte vi nemlig en vegansk bubble waffle, med jordbæris, "nutella" og andre lækre toppings. Mums og kæmpe anbefaling herfra!

Dog har jeg valgt at smide denne på listen, da jeg tænker at jeg også skal have mig en is med kugler der bliver givet hen over en disk, gerne en dag hvor solen skinner en godt i nakken. Om det så må blive her hjemme eller hvordan er jeg ikke sikker på, sådan er det jo når man både er veganer, men også gerne vil hjælpe miljøet. Måske jeg bare skal medbringe min egen vaffel eller bæger haha?

Sparke røv og nå et par boksehold
Et af mine 2019 mål er jo at komme i gang med det boksetræning igen, for jeg er jo helt elle vild med det! Her på det sidste har hverken kræfterne eller overskuddet til den vilde motion været der, men jeg regner på et stærkt comeback snarest!


En hvis hund valgte lige hvem der skulle være dagens stjerne

Få læst Harry Potter færdig
Jeg har været godt i gang med hemmelighedernes kammer i lidt for længe nu, og tænker det er ved at være på tide jeg lige sætter tempoet op. I sammenhæng med dette, ser jeg også frem til snarest at kunne låne bøger på biblioteket her i Esbjerg, og tænker i snart kan spotte mig som den sofistikerede type med en bog i den ene hånd og en termokrus i den anden på en bænk i byen (jeg tvivler, men det er da en fin tanke).

Gå i krig med nogle af de opskrifter jeg snakkede om her
Om de bliver de søde af slagsen eller aftensmaden har jeg ikke besluttet mig for endnu, men mon ikke jeg kan nå lidt af hvert? Denne frister en del med det vejr vi har for tiden, men det gør denne bestemt også!

Genleve livet som NÅE'er til gammel elevdag og gensyns fest
Iiiiih hvor jeg dog glæder mig til denne! 16 marts skal vi alle se hinanden igen, og ikke mindst snakke med de søde lærere. Derefter hopper vi på en bus der tager os til Andebølle, hvor vi har planer om feste mindst lige så vildt som vi gjorde sidste år haha. Ej hvor bliver det godt!

Gå nogle skraldeture
Jeg er generelt rigtig god til det der med at lige at samle lidt op jeg møde på min vej, og spørger i kæresten kan hun også bekræfte at jeg nogle gange sætter i spurt efter et stykke papir eller andet skrald, som har fanget mine øjne som det har blæst afsted langs fortovet. Dog gad jeg rigtig godt at tage det her til næste level, med en spand i hånden og så bare en lang tur i skoven. Det er jo det mindste vi kan gøre.


Hvad byder jeres marts på, noget vi mon har tilfælles? Del endelig!


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top