fredag den 8. marts 2019

Et kig i gemmerne | 5 indlæg til din weekend

Jeg har været et kig i gemmerne, og har fundet 5 indlæg, fra bloggens tidligere år, som jeg stadig synes kan lidt, selvom der helt klart er plads til forbedringer! Det er nu alligevel meget sjovt at dykke ned i arkiverne, og se hvad man ikke gør længere samt hvad man stadig gør, men forbåbentlig kun er blevet bedre til.

Så selvom jeg klart ville lave nedenstående indlæg på en anden måde den dag i dag, så er selve de ting jeg skriver stadig meget nyttige, og ting jeg stadig mener den dag i dag.

Hvis et af dine mål dette år, er enten at blive vegetar eller veganer, eller måske blot skære lidt ned på de animalske produkter, så er dette indlægget til dig der ikke er helt sikker på hvor du skal starte. Forresten tænker jeg lidt på at lave et opdateret, og lidt mere i dybdegående indlæg, omkring dette. Kunne det være noget?
Hvis du gerne vil lave lidt denne weekend, kunne det være du skulle give dette indlæg et kig. Intet bedre end en omgang "spring cleaning".
Den dag i dag bruger jeg stadig kokosolie til rigtig mange af de ting skrevet i indlægget, så jeg står bestemt ved det jeg skrev dengang.
Bloggens absolut mest læste indlæg, der stadig hitter med visningerne (specielt i weekenden kan jeg se på mine statistiker). Og med god grund, for de er så lækre og fluffy!
Sidst men ikke mindst har vi en god håndfuld tips, til dig der lige har brug for et lille skub mod en sundere livstil. Specielt dette indlæg holder jeg meget af, og tænker faktisk at jeg selv burde tage et ordenligt kig på punkterne og minde mig selv om dem endnu engang.

2 kommentarer :

Back to Top