mandag den 12. oktober 2015

Bye Bye Denmark
Billeder fra sidste år

Kufferten er pakket (med god plads til shopping) og maven er fyldt med sommerfugle, for i morgen smutter jeg 4 dage til London! Jeg glæder mig helt ekstremt og kan bare slet ikke vente. Den sure side er at jeg skal op klokken 3 i nat fordi at jeg skal være i lufthavnen klokken 5, åårgh nej tak! Men så må jeg jo gå tidligt i seng i dag og ellers bare snuppe en lille lur på flyveren.

Jeg håber at i allesammen nyder jeres efterårsferie om så i er på storbysferie, sydpå, på landet, i Lalandia, der hjemme eller noget helt andet! Jeg har planlagt nogle indlæg så bloggen ikke står helt stille, knus og vis ses!

2 kommentarer :

  1. Rigtig god tur. Jeg tilbragte sidste uge i London, og havde nogle fantastiske dage. <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for den søde besked, havde en rigtig hyggelig tur- indlæg kommer!

      Slet

Back to Top