onsdag den 21. oktober 2015

London 2015Nu er jeg klar med lidt billeder jeg fik taget sidste uge i London! Jeg må indrømme at jeg slet ikke fik taget så mange som jeg havde regnet med, men det er helt anderledes når man er på tur med ungdomsskolen i modsætning til med familien. For med mine forældre er det jo meget nemt lige at sige "hov stop, jeg skal lige bruge 4 minutter på at tage billeder af denne bygning, fordi den fanger mine øjne meget godt", altså havde jeg sagt sådan på denne tur havde jeg nok fået et par mærkelige blikke tilbage, desuden var der også bare run på rigtig meget af tiden så muligheden slet ikke var der. Men jeg har fået taget lidt når jeg så endelige havde muligheden, og jeg synes at de fanger stemningen i London meget godt. Hvad synes i? Og har i nogensinde været en tur til denne fantastiske by fyldt med shopping, Starbucks på hvert gadehjørne og folk der bare har travlt med at komme rundt omkring? Knus og kram.

Læs nu: London Summer 2014

2 kommentarer :

 1. Hej Isa! Jeg har tilladt mig at linke til din blog via. et indlæg omkring mine yndlings bloggere. Håber det er okay? :-)

  http://karolinehaugaard.dk/
  - Karoline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Det er mere end okay, og mange tusinde tak!:)

   Slet

Back to Top