tirsdag den 13. oktober 2015

Se Her: 16 Efterårs Favoritter Fra H&M Til Under 350,-
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16

Jeg har været et smut inde på H&M's hjemmeside og finde en masse lækre sager jeg absolut intet ville have imod at hoppe i dette efterår. Jeg er specielt vild med nr. 1,2,6,12,13,14 og 15. Læder støvlerne (som selvfølgelig er falske) nederst til venstre er normalt ikke noget jeg ville se mig selv i, men da jeg så disse kunne jeg lige se det for mig: Kaki grøn sweater alla denne, nogle sorte jeans, en floppy hat og så støvlerne- Oh drømme outfit!

Er der nogle af tingene i skal have klikket hjem til efterårs gaderoben? kram

Læs nu: Closet cravings: Fall Time
Planlagt indlæg da jeg er i London, følg med på instagram. Svarer på kommentarer når jeg kommer hjem igen!

2 kommentarer :

 1. Der er ingen af tingene jeg skal have klikket hjem, jeg er på udkig efter noget helt helt andet, til dette års efterår!

  Knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo også helt i orden! Noget specielt du er på udkig efter?:)

   Slet

Back to Top