søndag den 8. januar 2017

Mål For 2017 & Min Mening Om Nytårsforsæt


Så blev det endelig tid til at fortælle jer mine mål for dette år, år 2017. Jeg vælger helt bestemt ikke at bruge ordet nytårsforsæt, da det simpelthen lyder så træls i mine ører. Det er næsten som om at lige så snart det ord bliver smidt ind i en samtale bliver der tænkt negativt, og nå ja så må jeg vel hellere få gjort det i år. Hvor at ordene mål, planer og ambitioner er meget bredde ord der ikke virker så tunge. Giver jeg mening?

Jeg har rigtig mange meninger om års mål og nytårsforsæt, det her med at folk de venter på årsskifte, en ny måned eller den næste mandag før de får gjort noget. Hvis det er på den måde kan jeg ikke lade være med at tænke på om den ting, overhoved er noget man har lyst til at opnå? Det kommer selvfølgelig meget an på hvad der er tale om, men størstedelen af tiden giver det mig bare lyst til at rulle med øjnene når folk siger ting som: "Den sunde livsstil starter på mandag" eller "Nå det gik sgu ikke i år, så må jeg bare prøve igen næste år" (sagt d. 6 januar).

De mål jeg har sat for mig selv i år, er ikke helt bestemte års mål (eller de skolerelaterede ting er vel). De er blot nogle ting jeg vil opnå i løbet af det næste lange stykke tid, men meget gerne dette år. Desuden er det nogle mål der gør mig glad at kigge på, og nogle ting jeg glæder mig til at opnå.

Nu har jeg efterhånden snakket i alt for lang tid, så lad os tage et kig på denne liste:


Sundhed:

 • Blive tilpas nok til at træne ordentligt med vægtstænger, og gå i bad i centeret. Disse kunne nok godt bruge en forklaring, men det gemmer jeg til et andet indlæg
 • Spise mere frugt
 • Gå endnu flere ture
 • Blive bedre til at strække ud og foam rolle

Blog:

 • Launche Isalarsen.dk (noget jeg snakkede lidt om her)
 • Lave flere guides og opskrifter

Sjov:

 • Købe størstedelen af mit tøj brugt, i genbrug og på loppemarkeder
 • Tage flere portrætbilleder, og få sparket lidt liv i mit portfolio
 • Undgå hjernerystelse pga. cykeluheld, eller med andre ord: Have en cykelhjelm på hovedet hver gang jeg sidder på en cykel (altså med mindre det er en motionscykel oppe i Fitness)
 • Lade være med at pille ved mit ansigt, og forhåbentlig få lidt pænere hud


Personlig:

 • Blive bedre til at prioritere min tid
 • Få et arbejde (sådan for real)


Skole:

 • Holde hovedet koldt, og gøre det så godt jeg kan under alle prøverne
 • Have en fantastisk sidste skoledag, samt dimission
 • Sørge for at holde kontakt med mine tætteste fra klassen
 • Starte på efterskole, og være åben for alle de nye muligheder
 • Overveje hvor jeg skal videre hen, efter efterskolen

2 kommentarer :

 1. I can only guess what your talking about but I love your pictures!
  xx

  https://summerlights-skye.blogspot.de

  SvarSlet
  Svar
  1. Aw thank you so much! I do have a translate button out on the right side (if you are reading on a computer or the web version of this page), google doesn't translate perfectly of course, but it does the job:)

   Slet

Back to Top