tirsdag den 17. januar 2017

Tre Trænings FavoritterIndlæg indeholder affiliate links 

Jeg bør nok lige starte ud med at sige at dette indlæg altså ikke er sponsoreret af Fitness world, kortet fik blot sneget sig meget tydeligt med på alle billederne haha. Ikke desto mindre så skal dagens indlæg handle om træning, mere præcist nogle af mine trænings favoritter her for tiden.

Disse ting er ting der gør træningen bare en anelse lettere her i de kolde måneder, for jeg indrømmer gerne at det ikke altid er lige nemt at komme op og træne når temperaturen udenfor siger -3. Derfor synes jeg det er vigtigt, at finde nogle ting man ser frem til, eller nyder når det kommer til ens træning.

Den mest indlysende ting er selvfølgelig at finde den form for træning man bedst kan lide, når man har fundet ud af det gør det gamet lidt nemmere. Disse ting er bare supplerende ting der gør det hele lidt sjovere. Læs med!
1. BCAA. Jeg vil starte ud med et supplement som faktisk er det eneste jeg tager, hånden på hjertet. Jeg holder mig mest af alt til wholefoods og sådan, men da Bodylab tilbage ved black friday annoncerede at de gav en hulens masse af disse gratis væk, så var jeg hurtig og fik klikket en hjem. Jeg drikker den både inden, under og efter træning, altså ikke 3 forskellige "portioner", blot den samme der holder længe (med mindre jeg befinder mig på stairmasteren;). Jeg har mærket en kæmpe forskel i både min krop og træning siden jeg introducerede dette vidunder pulver i min kost. Læs alle fordelene ved BCAA lige her!

2. Den rette playliste eller serie på Netflix. Jeg forstår slet ikke dem som kan træne uden noget musik i ørene, altså med mindre de har en træningsmakker med sig. Jeg skal have en killer playliste kørende, ellers er min motivation helt død. Jeg er specielt glad for Trap nation, i ved sådan noget forfærdeligt musik der er helt stille og så dropper beatet? Det er helt fantastisk trænings musik for mig personligt haha. Står den på cardio i form af enten incline powerwalk, crosstrainer eller stairmasteren ser jeg altid netflix, ellers er der ingen måde jeg kommer igennem det. Løber jeg intervaller på løbebåndet hører jeg musik, for så kan jeg alligevel ikke følge med på skærmen.


3. Træningsmakker eller et yndlingshold. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at træne alene, tværtimod jeg elsker det fordi jeg bliver helt vild koncentreret, og kommer totalt in the zone hvis i forstår. Dog er der bare nogle dage hvor at det kan være rigtig svært at få mig selv ud af døren, derfor kan det være en kæmpe hjælp at få en besked fra Victoria der spørger om vi skal træne. Et alternativ til dig der ikke har en træningsmakker kunne være at finde et hold du nyder at træne på, så bliver du nødt til at tage afsted, for der er jo ingen der gider betale en bøde for ikke at møde op, vel?

Der havde vi dem så, nogle af de ting der gør min træning en anelse nemmere her for tiden. Andre ting at tilføje på listen kunne være nyt træningstøj eller tanken om at få varmen, jeg fryser helt vildt lige nu! Dog har jeg ikke tid til træning lige i dag, da jeg skal til møde på skolen. Sådan er det når man sidder i elevrådet;)

Jeg håber at indlægget gav lidt inspiration på trænings fronten, og så må i have jer en hyggelig tirsdag eftermiddag, Kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top