mandag den 23. januar 2017

Opdatering På Billedvæggen


I starten af denne måned delte jeg min januars liste med jer, og på den liste stod der at jeg rigtig gerne ville hænge lidt flere billeder (plakater) op min væg. Det er så hvad jeg har brugt noget af min weekend på. Jeg har udskiftet en plakat, hængt flere nye op og har desuden også ændret på hvordan de sad. Jeg er langt fra færdig, og den skarpe læser vil også kunne se at to af de små billeder faktisk vender den forkerte vej, men jeg har fået lavet en smule og lidt fremgang er bedre end ingen fremgang! Så må jeg jo skifte de plakater ud på et andet tidspunkt, jeg har nemlig stadigvæk 2 liggende inde i mit skab og så har jeg nogle andre småting i tankerne:)

For mig personligt er det super vigtigt at jeg en gang imellem skifter nogle ting ud på mit værelse, så det altid er så hyggeligt som overhovedet muligt. Hvad end det er nye plakater, en blomst eller andet grønt, en ny lyskæde eller noget helt fjerde, så er det alle sammen ting der er med til at ændre lidt på hvordan et rum ser ud, uden af at lave en komplet omrokering af alle møbler.
Og det bringer mig hen på noget af det som dette indlæg også skal handle om, nemlig en hjemmeside der har et stort udvalg at både bygge udstyr og redskaber, samt en masse andre ting der kan være smarte at have på hånden når man skal lave DIY's og lign. Inde på engelbert strauss finder du alt hvad du skal bruge til f.eks. at hænge plakater op, for de har både hamresøm og mange andre redskaber inde for bygning. Og det hele er altså til super gode priser, se deres store udvalg lige her. Tip hermed givet videre.

Læs også: På Jagt Efter: Skrivebordslampe

Jeg har også overvejet at hænge en plante op på væggen, gerne noget der flyder lidt ned, f.eks. en "perler på snor" succulent eller en hjerteranke. Jeg tænker at det ville være en rigtig fin og lidt anderledes detalje på sådan en billedvæg.  Måske jeg skulle gå en tur i blomsterhandleren den kommende uge? Det kan også være at jeg bare ender med at bestille en masse inde på Greenify, de har et så stort og godt udvalg når det kommer til grønne ting og sager!

Jeg vil i hvertfald anbefale alle derude at lave jer en billedvæg, om så i hænger 3 eller 50 billeder op ser det mega fedt ud. Og det bedste er at man kan gøre den til sin helt egen ved at bruge plakater i de farvenuancer man kan lide, bruge ens yndlings quotes eller måske endda hænge nogle billeder op man selv har taget. En anden fed detalje kunne være at hænge en lampe op på væggen, denne ville være fin, mulighederne er mange!

Hvis i allerede har en billedvæg derhjemme vil jeg anbefale at tørre rammerne af hvis det er et stykke tid siden det sidst blev gjort, mine var pænt støvet (ups).

I må allesammen have jer en rigtig skøn dag, og held og lykke hvis i begiver jer ud i billedvægs projektet ligesom mig. Kram herfra.

Måske du også vil kunne lide: IKEA Hack | Opslagstavle For 20,-
Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top