tirsdag den 7. februar 2017

Etsy Favoritter #2
Da det efterhånden er ved at være et halvt års tid siden jeg lavede min første udgave af Etsy favoritter, tænkte jeg at det næppe kunne skade at lave en til, da den første faktisk klarede sig meget godt hvad angår læsertal. Noget der dog har ændret sig siden sidste udgave er at jeg nu har prøvet at købe noget fra Etsy, nemlig et cover til Ditte i fødselsdagsgave (dette). Levering var hurtig og produktet i god kvalitet så det kan i hvertfald anbefales. Jeg kan ikke sige noget om tingene  i dette indlæg, da det alle sammen er forskellige sælgere og man jo ikke kan regne med noget som helst. Mit største tip vil være at læse anmeldelser før du køber noget, og læs altid det med småt;)

I denne udgave har jeg igen lidt godt og blandet med, både ting til hjemmet, til dig selv og til din telefon. Jeg har selv helt vildt lyst til at klikke nummer 2 hjem, men er dog lidt usikker på hvordan den ville se ud på min sorte Iphone 5s.. Og så er jeg jo også i gang med at spare op til et par Gymshark tights, så jeg må lige minde mig selv om mine prioriteter. Hårbåndet er også mega sødt haha, men om det lige er noget jeg står og mangler i mit liv tvivler jeg dog på.

Er der noget i overvejer at klikke hjem, eller går i ligesom mig og sparer op til andre ting, og må derfor nøjes med at kigge på alle de fine sager? Jeg skal i hvert fald have købt mig et nyt cover (på et eller andet tidspunkt der ikke er denne måned). Kram herfra, god tirsdag til alle!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top