søndag den 19. februar 2017

Konfirmations Interview: Isa Larsen | Konfirmand 2016


(Vi genbruger lige dette billede;))

I marts måned sidste år lagde jeg dette indlæg ud, hvor i jeg interviewede Karoline og Cecilie omkring deres konfirmationer, både for at hjælpe mig selv men også for at give inspiration til alle de andre kommende konfirmander der sad derude. Derfor tænkte jeg at jeg ville gentage succesen igen i år, men denne gang er det mig der svarer på spørgsmålene. Jeg håber at det kan være til inspiration til alle de kommende kon/non-firmander der sidder derude!

1) Hvornår blev du konfirmeret?

Jeg blev konfirmeret lørdag d. 7 maj 2016 kl. 12.

2) Hvad var dagens højdepunkt?

Godt spørgsmål Isa, som jeg dårligt nok kan svare på. Der er ikke noget specifikt øjeblik jeg kan tænke tilbage på, men det må nok være da jeg lavede en quiz for alle mine gæster og skulle overrække præmier og diplomer. Derefter lavede jeg en quiz som kun for mine forældre skulle svare på, det var meget sjovt og gav alle gæsterne et godt grin. Jeg har altid elsket at være værtinde og underholde folk.

(Dittes fotograf fangede dette billede af os, uden vi vidste det. Faktisk er dette nok det bedste billede af os fra dagen, for der var super meget run på når man kom ud fra kirken og vi nåede derfor ikke det helt store sammen.)

3) Er der noget du fortryder eller noget du ville have gjort anderledes, hvis du skulle konfirmeres i år?

Så mange ting ja, desværre! Men den største ting som jeg også nævnte i sidste konfirmations indlæg må nok være min kjole. Ja den var fin og simpel og passede til mig, men jeg har hele tiden ønsket at blive konfirmeret i en buksedragt eller bukser og top. Det ønskede jeg både dagen inden, på selve dagen og i alt den tid der er gået siden da.

4) Rigtig mange er nervøs for at skulle holde tale, holdt du en og har du nogle tips til en god tale eller hvordan man kan håndtere sin nervøsitet?

Nej jeg holdte ikke nogen tale, ikke fordi jeg var nervøs, blot fordi det ikke passer til den person jeg er. Til gengæld læste jeg udgangsbøn i kirken for flere 100 mennesker, hvor at mikrofonen ikke engang virkede. Jeg bankede lidt på den og sagde så højt ,,Er den tændt? Næ.. Nå whatever!" Og så læste jeg bare videre på bønnen, helt afslappet som jeg er, var der intet pinligt over det for mig haha. Det er nok en meget god ting at jeg er som jeg er.

Som sagt lavede jeg de der quizzer, så det var jo også lidt med at snakke foran gæster og sådan. Til sidst men ikke mindst havde jeg faktisk en takkesang, bare en hyggelig en til at slutte af med. Så på en måde lavede jeg en takketale, bare på min egen måde. I kan læse takkesangen lige her, det kunne jo være at den gav lidt inspiration:)

Af hensyn til det med at tackle sin nervøsitet, bare tænk på det sådan her: Det er din familie og dine venner, de kender dig og de dømmer dig ikke ud fra hvor godt eller dårligt du klarer dig. Det her ikke en prøve i mundtlig dansk, du får ikke nogen karakter. Gør det på den måde du føler dig tryggest ved og bare vær dig selv, så går det sgu nok.


(Helt sikkert det bedste billede af mig fra dagen der gik)

5) Hvad var den bedste gave du fik? Noget du vil anbefale andre at ønske sig?

Jeg fik rigtig mange fine gaver, faktisk mange flere end jeg havde forventet. Dem jeg husker bedst må nok være den fine guld halskæde jeg fik fra min "moster Aase", de Royal Copenhagen krus jeg fik (som holder i mange år, og også kommer til at være der den dag jeg flytter hjemmefra) og så selvfølgelig helikopterturen jeg fik af min tante og onkel, det var virkelig en god livsoplevelse. 

6) Hvad var dit vigtigste essential på selve dagen?

Mit kamera, helt klart! Jeg vil 100% anbefale at du nyder dagen med så lidt skærmtid som muligt, dog er et kamera altså et must. Jeg tog selv rigtig mange billeder, og ellers vil jeg anbefale at have en eller to gæster som kan tage nogle billeder i løbet af dagen så du ikke selv skal tænke over det alt for meget.

7) Hvad lavede du på blå mandag?

Min klasse startede hjemme hos 3 fra klassen, de er trillinger;), med at spise brunch. Jeg sagde fra ca. 20 min. inden fordi jeg ikke kunne overskue det og bare havde brug for en lille pause. Herefter tog vi ud til Action center Amager og kørte gokart, mega sjovt at prøve. Bagefter blev der spist sen frokost/tidlig aftensmad på Dalle valle. Til sidst tog 8-10 af os videre i Tivoli og hyggede der et par timer. Alt i alt en super hyggelig og sjov dag med en masse at se til.

8) Og til sidst, hvad er dit allerstørste tip til de kommende konfirmander?

Lyt til dig selv, nyd dagen, tag en masse billeder og træk vejret! Så lover jeg at dagen nok skal blive god.


Følg med på Bloglovin - Like bloggens facebook side - Følg med på Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top