onsdag den 1. februar 2017

Januar 2017 | Monthly RecapI januar måned har jeg: Drukket morgen oatly-kaffe, Været på lørdags gåtur i København, Taget selfies bare sådan fordi, Spist lækker brunch på Kalaset, Haft projektuge i skolen med en masse hjemmearbejde.


Så gik den første måned sørme af 2017, og vi er hermed en tolvtedel igennem dette år! Man kan vidst godt sige med sikkerhed at denne måned ikke var den mest aktive på instagram, men sådan har det stået til i et par måneder nu. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at poste lidt mere på instagram her i februar, så nu må vi jo se om det bliver til en realitet.

Januar måned har været som januar plejer at være, en god blanding af afslapning, træning og ture rundt omkring. I februar ønsker jeg at have fokus på velvære og psyke, så den kommer til at stå på badekar, ansigtsmasker, lange gåture, yoga og udstræk og bare generelt det at lytte til sin krop. Er der andre der er med mig på denne?

Nu bliver jeg nødt til at smutte, jeg skal ind til byen for at ordne nogle ærinder bl.a. noget der involvere hvid chokolade, og så lige noget med noget meget varm voks. Det lyder spændende ikke? Haha. I må alle have jer en rigtig dejlig og rar onsdag samt februar måned. Kram.

Se mine tidligere monthly recaps lige her og husk også at følge med på instagram her.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top