søndag den 26. februar 2017

Søndags HumørSå gik der sørme lige 7 dage uden nogen som helst aktivitet her, av av det gør helt ondt i blogger hjertet. De af jer der har læst med i et stykke tid, ved måske godt at jeg ikke er den bedste når det kommer til det at komme i gang efter ferie. Og denne uge var ingen undtagelse, specielt efter sådan en møg vinterferie fyldt med sygdom.

Sket er sket, jeg tænkte blot at jeg ville melde ind her i dag med en lille søndags update. Der sker ikke det store, jeg har været oppe og træne med Victoria og så har jeg endelig fået bestilt endnu et par træningstights. Nogle der kan gætte hvilke? Og nej det er ikke Gymshark (dem venter jeg lidt med). Og så har jeg desuden spist med en god peanut butter/jelly mad, så er dagen god. Resten af i dag kommer til at stå på vasketøj og planlægning af den kommende uge. Så bliver det vidst ikke meget mere søndags agtigt!

Jeg håber i alle har haft en god weekend, og nyder søndagen fuldt ud! Kram herfra, håber at jeg kan komme ordentlig tilbage den næste uge.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top