lørdag den 18. februar 2017

Lørdags Links & Update På Vinterferien


Halli halløj, så gik der sørme lige et par dage med stilhed. Jeg undskylder, men jeg har brugt min vinterferie på noget så fedt som at være syg, så overskuddet har ikke ligefrem været det største. Det har været en mega lækker måde at bruge ferien på, og jeg har både været sur og ked af det over det men sket er sket og der er jo ikke så meget jeg kunne have gjort.

Heldigvis er der ikke så forfærdelig længe til påskeferien, og jeg har store planer om at tage revanche der haha! Fordi jeg ikke har haft mulighed for at planlægge noget vildt til jer, kører vi det helt simpelt i dag med links, til nogle af de ting jeg har nydt at læse denne uge.

Christine delte denne artikel i hendes links jeg ka' li', og det er et kig værd. Hvis nu der skulle sidde nogle derude som næppe kan kalde sig selv en masterchef, i vil helt sikkert få det bedre med jer selv efter at have set artiklen haha.

Fik i læst Danicas Tour de Amager (guide), den var altså super hyggelig at scrolle igennem. Jeg har faktisk meget længe selv tænkt på at lave sådan en, måske mere specifikt en Vestamager eller en Dragør guide. Kunne det være interessant?

Paula fra Thirteen Thoughts har skrevet et fint lille indlæg, omkring selv-pleje og velvære. Super hyggelig lørdags læsning:)

Hende Frk. Kræsen der laver altså nogle vildt lækre ting i køkkenet, og hendes seneste kreation er igen udelukkelse. Mælkefrie (faktisk veganske) bountys, mums siger jeg bare.

Jeg har svaret på nogle spørgsmål omkring det gode liv, og alt der omkring ovre på altid søde Maries blog. Jeg synes selv at der er kommet et rigtig fint indlæg ud af det. Hvad synes i om mine svar?

Jeg tror efterhånden at alle der læser blogs (og også alle dem der ikke gør) har læst Lille mors indlæg omkring den ordblinde Føtex medarbejder, og hvis ikke skal i se at få læst det lige med det samme. Ej hvor varmede det bare dejligt.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top