onsdag den 25. juni 2014

One direction concert
Mandag d. 16 juni så jeg drengene for anden gang i mit liv. Det var en helt fantastisk oplevelse og de var helt perfekte. Vi havde så gode pladser der gav os mulighed for at både møde en ny veninde og være så tæt på at det var helt surealistisk. At se det danske projekt lykkedes igen i år var også helt igennem fantastisk. Egentligt er det også ret mærkeligt at tænke på det er overstået, noget man Har gået og planlagt, snakket om og glædet sig til i så lang tid. Jeg er super glad for at jeg fik muligheden for det her var uden tvivl en oplevelse jeg aldrig vil glemme:)
knus x

2 kommentarer :

 1. Virkelig lækre billeder du har fået taget - du stod da pænt tæt på dem. :O
  Jeg var også selv inde til koncerten d. 16 - og hold da op, det er en oplevelse jeg sent ville glemme, det var vildt at se dem så tæt på, og høre dem live. <3 Fantastisk. :O :-D Og som du nævner, så lykkes det danske projekt, og det var så smukt!
  Fedt at se/høre andres mening, om koncerten.

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak, ja det var helt vildt!
   Det var en fantastisk oplevelse jeg ikke tror jeg er nogen der nogensinde glemmer:)

   Slet

Back to Top