torsdag den 5. juni 2014

Last nights outfit - Miley Cyrus concert

Top-Topshop/DIY//Shorts-H&M//Sneaks-ConverseHej piger:)
Her ser i mit outfit fra i går aftes hvor jeg var til Miley Cyrus koncert i forum. Det var en af de vildeste oplevelser nogensinde og er noget jeg ville elske at opleve igen. Vi (Ditte og jeg) stod i golden cirkle hvilket der er både fordele og ulemper ved. Det fede ved det er selvfølgelig at du står så tæt på, dog er ulemperne både det at benene efterhånden gør ondt efter 2 en halv time og det at jeg er meget mindre end mange andre så det var lidt svært at se. Og begge vores vand blev også væltet. Ellers var det virkelig fedt, flot sceneshow og god lyd. Elsker Miley og har altid gjort det, og det vil jeg blive ved med i fremtiden!
Vil se om jeg kan få lidt billeder op fra selve koncerten i løbet af weekenden, inden da kan i jo altid tage et smut forbi min instagram lige HER hvor jeg har lagt lidt op:)
kys x

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top