lørdag den 7. juni 2014

Q&A #1 MAY

I dag har jeg tænkt mig og svare på de spørgsmål jeg fik på mit spørgerunde indlæg. Der var ikke så mange som jeg havde håbet på så vil gerne høre jeres mening om det er noget i ønkser at se fremover? Savner også lidt jeres kommentarer. hvordan går i og har det? Har i set nogle gode film? Læst en hyggelig bog? Købt en bikini til sommer? Let me know!:)

Er du 100% dansker?
100% ja!

Hvad skal du efter folkeskolen?
Nu er der lidt år igen men sådan som det ser ud lige nu skal jeg på efterskole. Mest fordi jeg har hørt så mange gode ting om livet på efterskole og alle de venner man får:)

Hvad er du mest stolt af ved dig selv?
Der er et par ting og så alligevel føler jeg der ingenting er. Men det må nok være enten det at jeg har denne blog og egentligt er noget ret langt når man tænker på den alder jeg har. Eller at jeg har lært mig selv engelsk så godt, lyder måske lidt plat men syntes det er ret sejt haha.

Værste/underligste vane?
Jeg har ret mange men en af dem må nok være jeg aldrig slukker min mobil eller ipad'en når de er inde i et program. Eller det at mælkene og andre ting i kartoner skal vende samme vej i køleskabs døren. Kunne blive ved med mærelige ting men tænker bare at vi stopper her.

Hvilken kendis synes du selv du minder mest om?
Nok Demi lovato. Da hun er meget fjollet og ikke tager sig selv for seriøst men hvis der er noget hun står op for står hun virkelig op for det!:)

Det var alle spørgsmålene, smid gerne en kommentar med idéer til blogindlæg. Har selv masser idéer i tankerne men vil gerne høre hvad i gerne vil se:)

kys x

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top