lørdag den 14. juni 2014

Summer plans 2014

Hej piger
Har set rigtig mange lave disse indlæg ang. hvad de skal denne sommer og da jeg selv føler jeg skal ret mange ting tænkte jeg at det kunne være sjovt at se:)
Color run er faktisk allerede imorgen og 1D koncerten om 2 dage, helt sindsygt så hurtig tiden går! Som i kan se skal jeg også til både Paris og London hvilket jeg glæder mig helt sindsygt til! Det er første gang jeg skal ud og flyve i mange år så det er jeg en smule spændt på og se hvodan går, haha. Har nogle af jer været nogle af de steder? og er der nogle ting man bare skal se når man er der? skriv gerne i kommentaren, det kan være alt fra café'er til shopping steder, parker, turistattraktioner- Alt! Jeg skal også i sommerhus på Falster med Ditte hvilket nok skal blive super hyggeligt, det var det i hvertfald i november da vi var afsted. Også slutter vi selvfølgelig også sommerferien af med min fødselsdag d. 10/8:)
Så dejligt at sommerferien kun er 13 dage væk, og det er med weekender!
Hvad er jeres planer denne sommer, skriv:)
kys x

7 kommentarer :

 1. Jeg skal også til både color run og one direction koncert, glæder mig sådan! :-)

  // http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også helt sindsygt, håber vi ses:)

   Slet
 2. Glæd dig til Paris og London! Elsker de byer, men mest af alt Paris! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Har du lyst til at følges? <3

  http://pigen-med-togskinnerne.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. I ferien håber jeg egentlig bare på en masse sol og afslapning! Har ingen vilde planer ;)
  - Fede collager btw!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hey Isa :)
  Super sød blog du har!
  Har selv for ikke så lang tid siden startet en blog op, tænkte på om du måske kunne have lyst til at kigge på den?
  Du er i hvert fald hjertelig velkommen! Smid også gerne en kommentar med hvad du synes, hvis du lyster.

  VH
  Cille

  http://palmyparadise.blogspot.dk/

  SvarSlet

Back to Top