søndag den 29. juni 2014

Ferie ferie ferie

Hej piger:)
Så blev det endelig sommerferie og jeg kan slet ikke fortælle jer hvor excited jeg er!
Jeg blogger faktisk lige nu fra Falster af hvor jeg er i sommerhus sammen med den dejlige Ditte som jeg efterhånden har nævnt mindst en million gange her på bloggen. Vi ankom i går og det er super hyggeligt. Der er både swimmingpool, jacuzzi, et smadret bordfodbold bord og 5 min i bil ind til byen. Så dum som jeg er har jeg ikke planlagt nogle indlæg til jer så bloggen kommer muligvis til og stå stille i et lille stykke tid, men jeg lover til gengæld at der kommer masser af indlæg resten af sommerferien:) Husk og følg med på insta lige her
God sommer allesammen, kys x


1 kommentar :

  1. great post love!Following you now via GFC,hope you’ll do the same:))

    SvarSlet

Back to Top