fredag den 1. maj 2015

April 2015 | Monthly Recap

I april måned har jeg: Haft flotte blomster stående i stuen, Gået tur med 2 søde hunde på fælleden, taget et "god påske" selfie, Spist lækker brunch på Wulff & Konstali, Været til påskefrokost, Kigget på svaner, Taget et styks spejl-selfie, Været ude og løbe i godt vejr, Gået tur med hunde og Ditte, Fejret fars fødselsdag, Gået tur med Fnuggi i regnvejr, Fået meget tidligt fri, Hygget med frugt og netflix, Taget syge selfies, Spist lækker morgenmad, Mødt en sød og kælen mis på vej hjem fra skole af, Kigget på flotte blomster på Amagerbrogade, Været en tur på Christiansborg, Passet hund, Været til kusines konfi, Hvor der blev serveret lækker dessert, Beundret lyserøde aften himler.

April måned var super produktiv med mange events og ting og sager. Min instagram har været fyldt op med billeder af hunde, mad og natur og det har egentligt set meget godt ud syntes jeg. Nu ser jeg frem til maj måned som er min ynglings tid på hele året da alt er lyst og flot. Jeg har ingen vilde planer men så må vi jo se hvad tiden bringer. Nu vil jeg sætte mig ned og se film, min mave er godt fyldt med hveder lige som den burde være på store bededag:) knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top