onsdag den 27. maj 2015

Summervibes

Sommeren er under en uge væk, og selvom vejret byder på regn de næste par dage er jeg godt i sommerstemning- det skyldes nok tumblr som meget nemt kan få mig til at drømme mig ned til en stand sydpå med en ananas i den ene hånd og en flaske solcreme i den anden haha. Jeg er vel ikke den eneste? Har i hvertfald fikset en lille collage sammen, med en en masse stemningsfulde billeder der bringer glæde frem. Hvad syntes i?

Husk min giveaway om en flaske bioderma lige her som slutter i overmorgen:) Knus

6 kommentarer :

 1. Lækker collage!
  - Hav en god dag:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, også god dag til dig:)

   Slet
 2. Lækker inspiration! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Kommer helt i sommerhumør ;)

  SvarSlet

Back to Top