onsdag den 20. maj 2015

Partisan Shirt and Spring Vibes

Sikke en pose haha
Bluse Saint Tropez Bukser H&M Sko H&M Ur Carrie Armbånd Sif Jakobs

Her for et par uger siden var der en lille Saint tropez stand ude midt i fields og der fandt jeg denne trøje som jeg har kigget på så længe + en i rød, Og gæt hvad? Prisen for et styks var normalt 300 og jeg fik 2 for sølle 150,-! Det var en god deal! I starten var jeg lidt usikker på om det var min stil, men allerede første gang jeg iførte mig denne væltede det ind med komplimenter haha. Så jeg er super glad for mit køb! De er desværre ikke til at finde nogle steder på nettet men jeg lover at smide et link ind hvis jeg skulle støde på et;)

By the way kan vi lige kigge på den skønne forårs stemning på disse billeder? Er helt vild med alt det grønne bagved, og solen der skinner på toppen af mit hovede. Sommeren er trods alt kun 11 dage væk, iiih tiden går stærkt! Forsat god aften allesammen, knus.

1 kommentar :

  1. Fine billeder! :-D

    Love Malene ♥
    Justadelprado.blogspot.com

    SvarSlet

Back to Top