mandag den 4. maj 2015

Swimwear for summer 2015

Bathing suits 2015 - Back to basics
Bathing suits 2015 - Pretty in patterns

Sommeren er lige rundt om hjørnet selvom vejret idag har været lidt uenig, og jeg er så småt begyndt at kigge efter badetøj da jeg faktisk ikke ejer noget jeg er sådan specielt glad for. Overstående ville jeg elske at iføre mig i dette år på stranden med solbriller for øjnene og en is i hånden. Jeg er specielt glad for nummer 1(den stribede) og 3(den grå) på den første og 2(den tropiske) og 3(den fersken farvede) på den anden. Hvilken stil går i efter dette år, er der nogen på collagen der siger jer noget?:) Knus

6 kommentarer :

 1. Hvor er de bare alle super fine! Godt indlæg:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Amazing inspirations! I love the white one with the black stripe!
  Lovely picks, all of these!

  Love, Colli // tobeyoutiful

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, I in fact bought that one!:)

   Slet
 3. Jeg er helt vild med det stribede sæt! :)
  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også at jeg bliver noget til at købe det, så flot!

   Slet

Back to Top