mandag den 11. maj 2015

Noget Om Hende Isa Der

Hvis jeg skulle beskrive mig selv som en person fra Friends ville jeg nok være en meget god blanding af Monica og Chandler En af mine dårligste internet vaner er at jeg næsten altid har alt for mange faner åbne, og det er altså bare ikke godt for computeren Jeg er nature girl by heart Men er nu også meget glad for byen, shopping og caféer.. Jeg bryder mig ikke om mine hænder fordi de altid er tøre Ynglingsfaget i skolen er stadigvæk engelsk Min barndoms obsession var helt klart coco pops crunchers, og det er det muligvis stadigvæk ahem. Min ynglings kropsdel at træne må helt klart være ben og baller, just saying;) Jeg drømmer om sommerferie og generelt bare sol og glade dage Synes pingviner er ret søde.

And there you have it, et lyn hurtigt indlæg med lidt flere ligegyldige facts om mig. Elsker selv at læse disse indlæg og synes nu også selv at de er meget hyggelige:) Nu vil jeg smutte ud af døren og ned til bussen, jeg skal i Tivoli wuhuu! Hav en rigtig god uge, det er en kort en af hensyn til skole! knusIngen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top