fredag den 15. maj 2015

Verdens Bedste Protein Iskaffe

Jeg lavede denne lækre iskaffe idag efter træning og nøj hvor var den lækker, jeg er fan! Opskriften er meget simpel og du kan bruge lige det proteinpulver du ku tænke dig. Jeg valgte at bruge bodylabs nye variant 'Caramel Milkshake' og den fungerede super godt. Så begiv jer endelig ud i denne i løbet af weekenden, den kan koldt anbefales! haha nej hvor er jeg åndsvag!

1 skud espresso (nedkølet)
1 scoop proteinpulver (15 g), jeg brugte bodylabs caramel milkshake men du kan bruge lige hvad du har lyst til
1 dl. mælk
en håndfuld isterninger

Det hele blendes sammen i blenderen og den kan evt. sødes lidt med nogle dadler, sødemiddel eller lidt banan. Nyd den imens at den er iskold, så smager den bedst! Velbekomme.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top