onsdag den 1. marts 2017

Februar 2017 | Monthly RecapI februar måned har jeg: Lavet lækre cookies, Gået tur i haven iført gummistøvler og morgenkåbe, Været syg i ferien, Ønsket Olivia tillykke med fødselsdagen og tænkt tilbage på varmere tider, Delt et konfi billede i anledningen af dette indlæg, Haft kolde tæer til barnedåb i lørdags. 

Så blev det endelig marts, og dermed også officielt forår. Har solen også skinnet hos jer? Den har i hvertfald haft travlt her på Amager:) Februar har bestemt ikke været nogen måned at råbe hurra for, tværtimod. Måneden har været fyldt med sygdom, stress i hovedet og en masse små problemer der bare har samlet sig. Lidt ironisk når jeg skrev i sidste måneds recap, at februar skulle være en måned med fokus på velvære og psyke. Skit pyt, så prøver vi bare igen denne måned!

Jeg ikke nogle vilde planer for marts, faktisk har jeg ingen planer overhoved, så det er bare med at finde ud af hvad jeg vil bruge min tid på og hvad jeg har lyst til. Jeg skal i hvertfald lige nå at se "lysshowet" på Ofelia Plads, og så kunne jeg også rigtig godt tænke mig at komme en tur i biografen. Emma Watson, min store kærlighed, spiller jo i den nye Skønheden & Udyret der kommer ud senere denne måned. Den glæder jeg mig altså til at se! Mere af mine marts planer for i ikke at høre, i må vente til mit 5 ting jeg vil nå indlæg kommer ud senere denne uge:)

Hvad med jer derude, har i haft en lidt bedre februar end mig? Og har i nogle sjove eller spændende planer for marts? Hvad end den står på kaffedates, en vild rejse eller blot en omgang forårsoprydning håber jeg at i får en god en af slagsen. Kram.


2 kommentarer :

 1. Havde også småproblemer i februar måned, men fik ordnet dem og en rejse til Paris med min bedste veninde hjalp helt klart på det. Har fødselsdag her i marts måned, så det ser jeg frem til. Håber du får mere tid til velvære og psyken i denne måned. :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv det lyder ikke fedt, det gør den Pariser tur til gengæld! Og på forhånd tillykke med dagen, jeg kender rigtig mange der har fødselsdag denne måned, men marts er vist også den måned hvor flest danskere har fødselsdag!

   Mange tak, indtil videre ser den langt lysere ud end sidste måned:)

   Slet

Back to Top