lørdag den 8. juli 2017

6 Gode (Ikke Fitness) Youtubere

Tilbage i marts måned delte jeg 5 youtubere med jer som jeg nyder at se, de havde dog allesammen det til fælles at deres videoer 9 ud af 10 gange omhandlede træning eller sundhed. Så jeg tænkte at det derfor var på tide at jeg delte nogle af de andre youtubere jeg følger med hos, altså alle dem der ikke fylder deres videoer med diverse ting der omhandler træning.

Det hele er meget godt og blandet, nogle vloggere, nogle chit-chattere og nogle tips og tricks mennesker. Jeg tænker at næste youtube indlæg kommer til at omhandle alle mad/opskrift youtuberne, dem mangler jeg stadig at vise frem. Men for nu har jeg 6 styks, som sagt godt og blandet! God weekend derude, og god youtubing (det er vist ikke et ord haha). Kram herfra.


Muchelleb: Tips og tricks, lister, minimalisme og hjælpe videoer.

Jeg har efterhånden været abonneret på Michelle's kanal i et godt stykke tid, og jeg regner også med at blive hængende længe. Hun formår nemlig video efter video at inspirere mig til at ændre på mine dårlige vaner, gøre ting lidt bedre og bare leve et mere overskueligt liv generelt. Super gode tips, ikke alt for lange videoer og lige til pointen.

Youtube kanal // Instagram


Peter McKinnon: Vlogs, fotografering, cinematography, tips og tricks.

Peter McKinnon er en lidt nyere favorit, til gengæld er han hurtigt gået hen og blevet til en af mine yndlings. Kender i de der mennesker, hvor man bare ser alle deres videoer lige meget hvad de omhandler? Sådan har jeg det med Peters videoer. Han deler både anmeldelser af det nyeste udstyr og redigerings programmer, samt tips til ting man kan gøre anderledes når man tager billeder eller filmer videoer. Derudover laver han også nogle vilde vlogs, hvor han altid har den fedeste energi. Helt sikkert et kig værd, hvis man ikke allerede kender til ham!

Youtube kanal // Instagram


Mango street: Vlogs, fotografering, cinematography, tips og tricks.

Selvom jeg har givet dem præcis samme beskrivelse som Peter McKinnon, er der altså tale om 2 vidt forskellige kanaler. Mango street er en kanal dannet af Rachel og Daniel, et par der sammen er ret så gode til alt der omhandler fotografering. Deres videoer er for det meste under 10 minutter og lige til pointen, og de deler både tips til nybegyndere samt det lidt mere øvede når det kommer til foto og video.

Youtube kanal // Rachels Instagram // Daniels Instagram


Gabriel Conte: Vlogs, Cinematograpy.

Gabriel har i en ung alder af blot 22 år, virkelig formået at gøre et navn ud af sig selv. Han er for vild når det kommer til redigering af video, og jeg bliver helt betaget hver evig eneste gang jeg ser hans videoer. Jeg havde faktisk virkelig svær med at vælge hvilken video jeg skulle vælge til det her indlæg, men jeg endte med ovenstående pga. den alt for lækre B-roll omkring de 5 min. Men denne video her er altså også ret god.

Youtube kanal // Instagram


The Michalaks: Familie vlogs, Cinematography.

The Michalaks, en familie bestående af Stef, Hannah, Grayson på 3 1/2 år og en lille ny på vej til august. Jeg vil lige starte ud med at sige at Stef teknisk set er personen der står for den fantastiske redigering i disse videoer, og at Hannah faktisk har sin egen kanal her. Jeg har beskrevet dem som familie vloggere, men de er altså meget mere end det. Jeg ser nemlig ikke "almindelige" familie vlogs, da alt sådan noget med børn ikke fanger mig haha, men disse vlogs er helt anderledes. De uploader hver søndag en video på omkring 20-30 min., hvor i de fint viser deres uge frem. Videoerne snakker for sig selv, jeg har ikke så meget mere at sige:)

Youtube kanal // Hannahs Instagram // Stefs Instagram


Hannah Witton: Chit-chat videoer, tabu emner.

Hannah er et af de der mennesker jeg bare kan høre snakke i timevis, uden af at blive træt af hende. Hun snakker om alt fra måneds favoritter til politik, hormoner og meget mere. Virkelig en skøn person der ikke er bange for at hive fat i nogle lidt mere tabu emner og komme med hendes egne historier og personlige tips. Flere af hende tak! I mens jeg sådan lige snakker om Hannah, kan jeg vel også nævne hendes veninde og youtube "kollega" Melanie Murphy, der laver lignende videoer. Hun kan også anbefales!:)

Youtube kanal // Instagram 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top