søndag den 16. juli 2017

NICECREAM & SOULS | Isa Smager På KBH #2
Så folkens, så blev det endelig tid til endnu en omgang af Isa smager på KBH! Jeg er udemærket godt klar over at det efterhånden er ret så lang tid siden, jeg lavede første indlæg i denne serie, men nu forholder det sig altså sådan, at det ikke lige er hver dag jeg tager ud og spiser. Jeg satser dog på at få prøvet de sidste to steder her, inden jeg tager på efterskole, og dermed også poster et tredje indlæg i denne serie inden for en måneds tid. Vi må se!

Men ellers er det nu officielt at jeg har prøvet alle stederne på denne liste, så mangler jeg som sagt kun lige Hafnia bar og Video Video fra denne liste. Og når det så er gjort kan jeg endelig få lavet en nr. 3 af spisesteder jeg vil prøve, jeg har nemlig en liste med over 20 spisesteder på, så der er nok at gå i gang med (når jeg altså er hjemme i weekender og ferierne;)).

I denne omgang har jeg prøvet Nicecream Copenhagen og Souls, begge steder er 100% veganske og begge er også blevet hypet ret så meget på de sociale medier, her er min mening!
Hvad? Nicecream copenhagen, se facebook side her.
Hvor? Elmegade 30, 2200 København N og Enghave Plads 10, 1670 København V. Jeg besøgte sidstnævnte.
Hvor meget? $$$

Nøj hvor havde jeg glædet mig til at besøge dette sted, og prøve noget at deres fænomenale is. Og jeg kan allerede nu sige, jeg blev ikke skuffet! Jeg bestilte en icecream sandwich med lavet med 2 chocolatechip cookies og peanut butter is i midten, eller i hvertfald noget i den stil (det er ved at være et stykke tid siden jeg var der), og prisen ligger på 49,- for en sandwich, hvilket måske er lige i overkanten, men grunden til at jeg har sat prisen på $$$ og ikke $$$ er fordi jeg vil mene at du får lidt mere for pengene hvis du f.eks. bestiller deres bowls.

Der er meget at vælge mellem på menuen, både sandwich, mylkshakes, popsicles og bowls, og du vælger selv hvilke smage du ønsker, både af hensyn til is og cookie. Indretningen er lys og åben, jeg har desværre ikke så mange billeder derfra som i kan se, men jeg kan fortælle jeg at indretningen var helt i top. Ikke så mange siddepladser, men her om sommeren er det jo heller ikke så vigtigt;) Så kan man evt. tage sin is med over i Enghave parken og nyde den der. Til sidst vil jeg gerne lige udpege at der var god og hurtig service, hvilket altid er et plus.

Alt i alt: 

De får 4 ud af 5 stjerner, fordi det var en lækker smagsoplevelse og jeg vender helt sikkert tilbage, for at udforske endnu mere af hvad de har at byde på. Dog får de ikke den sidste stjerne da priserne som sagt var liige høje nok med nogle af tingene, og så er deres is lavet på kokosmælk, hvilket man godt kan smage en anelse. Så hvis ikke kokos er ens favorit er det heller ikke sikkert at dette er. Jeg vil dog lige sige at jeg ikke er kæmpe kokos-fan, men alligevel synes at det smagte helt fantastisk, så prøv det an at se hvad i synes!Hvad? Souls, se deres hjemmeside her.
Hvor? Melchiors Plads 3, 2100 København Ø.
Hvor meget? $$$

Souls havde jeg virkelig glædet mig til at prøve! Jeg havde længe gået og savlet over alle deres lækkerier på Instagram, om så det var brunchen (inkl. pandekagerne med peanutbutter omg), burgerne, de lækre salater som så langt fra kedelige ud og ikke mindst alle de lækre drikkevare de har at byde på. Og så var det hele jo 100% vegansk, jeg var solgt!

Min familie og jeg tog derfor derind i onsdags til en hyggelig regnvejrs brunch, og souls skuffede bestemt ikke! Jeg bestilte deres brunch plate, med peanut butter til mine pandekager, samt en iskaffe med mandelmælk. Min mor bestilte også deres brunch plate, dog som glutenfri hvilket de sagtens kan klare, man skal bare lige nævne det når man bestiller, og dertil valgte hun deres strawberry & banana smoothie. Min far og storebror bestilte to gange brunch menu med filter kaffe, appelsin juice og ingefær lemonade. Min fik sig også en cortado lavet på havremælk, og han synes faktisk slet ikke at den var så slem. Juhu for det!

Alt i alt tror jeg at alle var tilfredse, selv Magnus og min far der til tider kan være lidt skeptiske over for alt vegansk;)

Alt i alt: 

De får sgu 5 stjerner herfra, maden smagte alt for godt, indretningen var flot, lys og åben, specielt på deres toilet (det er helt sikkert på min top 3 over pæneste offentlige toiletter jeg har været på haha). Servicen var i top, der var ikke lang ventetid og alt var bare som det skulle være. Det eneste der er lidt af et minus for mig er placeringen, for det er ikke hver dag jeg lige kommer forbi Østerbro, men altså.. Jeg siger  det bare: Det ville ikke være det værste hvis nu de åbnede en søster cafe på Amagerbrogade, Islands Brygge eller i Ørestaden;)


2 kommentarer :

  1. Jeg vil også super gerne prøve nicecream, det ser så lækkert ud!!

    Nouw.com/louisefrolich

    SvarSlet

Back to Top