fredag den 21. juli 2017

Vegansk Pastaret Med Ostesovs og Grønt | Nemt & Hurtigt

1 dåse Kokoscreme (den tykke del i toppen)*
2 tsk. sojasovs
1/2 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. løgpulver
1/2 tsk. hvidløgspulver
1/2 dl. gærflager**
Evt. salt og peper

Grøntsager, frosne eller friske***

200-250 gr. spaghetti, pasta eller nudler

*Mængden af creme i toppen kan variere fra dåse til dåse, så vurder selv om der er 
behov for 2 dåser.

**Kan købes hos Matas og diverse helsekost.

***Kun fantasien sætter grænser for hvilke grøntsager du vælger at bruge, og det samme gælder mængden. Jeg elsker grøntsager og bruger derfor en kæmpe mængde at ærter, majs, grønne bønner og wok samt broccolimix.


Kog kokoscremen op i en lille kasserolle på mellem-høj varme, rør lidt i den undervejs så den ikke brænder på. Når hele molevitten er smeltet og fri for klumper kommes sojasovs og krydderier i. Smag til med det hele, og put evt. mere gurkemeje i for at få et mere "ostet" look. 

Kog dit valg af pasta i følge indpakning, jeg bruger fuldkorns spaghetti her, men risnudler fungere også meget godt (synes jeg). Bruger du frosne grøntsager, kan du med fordel tilsætte dem her de sidste 3-4 min. for at de lige kan tø op. 

Bruger du derimod friske grøntsager kan du bare smide dem direkte ned i ostesovsen for lige at få dem varmet op, eller du kan vælge at svitse dem på en pande. Valget er dit!

Når både pasta og grøntsager er klar, hældes vandet fra og det hele er nu klar til at blive serveret. Du kan vælge at blande det hele i sovsen, eller servere dem seperat så man selv kan stå for hvor meget af den lækre sovs man vil have i forhold til pasta og grøntsager.

God appetit!

Indlæg indeholder affiliate links

4 kommentarer :

 1. Mums, det ser dæleme lækkert ud, mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det smager endnu bedre end det ser ud!

   Slet
 2. Det ser super lækkert ud :)

  louisefrolich.dk

  SvarSlet

Back to Top