tirsdag den 14. oktober 2014

Bloganbefalninger #2

Hej piger
Idag vil jeg dele 2 blogs med jer som jeg nyder at læse nyt fra hver gang de popper op i min læseliste. Jeg vil stærkt anbefale jer at tjekke deres blogs ud hvis i ikke allerede følger dem:)
Ellers er jeg jo som jeg sagde i mit sidste indlæg i sommerhus lige nu og sindsygt nok skal jeg allerede hjem imorgen, what?! Tiden går hurtigt.. Jeg fik i går købt mig lidt nyt til klædeskabet og regner også med at få brugt lidt fra kontoen imorgen når turen går til Århus så jeg vil selvfølgelig få vist jer mine køb når jeg kommer hjem:)
Håber i nyder ferien, knus
Lumiére blanche af Astrid Ellen Kruse
Astrid har den flotteste stil og er super god til det der med collager og outfits. Astrids blog er rigtig god sammen med en kop te på en regnvejrs dag, jeg er en stor fan af hendes arbejde!

Wonderland af Cecilie Binau
Cecilies blog er rent hygge. Igen er der snak om en pige der er super god til det med collager og man kan simpelthent ikke gøre andet end at blive inspireret når man scroller gennem bloggen. Virkelig gode og stemnings fulde billeder, alt i alt bare en rigtig god blog vi har fat i her.

2 kommentarer :

 1. Åh, tusind tak, hvor er du sød!
  Det er jeg virkelig, virkelig glad for<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var så lidt, alle ord var velfortjent!:)

   Slet

Back to Top